10 Feiten over de vibrator

10 feiten over de vibrator. Vanuit oorsprong tot rare toepassingen.

Ga ook even naar de vibrator collectie om de moderne versie van deze klassieker te zien.
1) Voor de vibrators zelfs bestond, hadden sommige vrouwen, vrouwen hysterie (Latijnse woord voor "baarmoeder") rond 200 na Christus tot 1800. Om deze hysterie te behandelen, geloofde artsen toen dat "uitbarsting" (ook bekend als een orgasme) zou kunnen helpen door de vrijlating van de vloeistof uit de baarmoeder. Om dit te bereiken werd genitale massage voorgeschreven. wat bereikt werd met vingers en essentiële oliën. Uiteindelijk in 1653, realiseerde de Britse chirurg Nathanial Highmore, dat het het orgasme was dat hielp met vrouwelijke hysterie te verhelpen.

10 vibrator facts

2) Een van de eerste vibrators woog 20 kg en moest bediend worden door 2 mensen. omdat de vrouwelijke anatomie nog niet zo bekend was als nu werd aangeraden om de vrouwen hysterie te behandelen bij de dokter. Deze voorlopers van de vibrator waren met een zwengel, lang en te onhandig om een orgasme te veroorzaken. Vibrators kwamen uiteindelijk ook op stoom power om het makkelijker te maken.

1st vibrator

3) Kijk even naar het merk van je tosti apparaat :-) Als het toevallig een Hamilton Beach is, dan heb je echt een stukje historie in je keuken. In 1902 maakte Hamilton Beach een gepatenteerde electrische vibrator die gemaakt was om vrouwen hysterie thuis te behandelen. De vrouwen die het het meeste kochten waren vrijgezel, gescheiden of weduwe.

vintage vibrator ad

4) Van 1880 tot 1920 werd het gebruiken van vibrators als behandeling beschouwd, het werd zelf aangeraden om zich zelf te behandelen hetzij via de dokter of via een thuis behandeling. Maar de adult entertainment industry begon hierin ook brood te zien en vanaf 1900 kwamen en foto’s op de markt waar vibrators als “prop” gebruikt werden en het werd al snel duidelijk dat een orgasme voor plezier was en niet voor een behandeling van een dokter. Vanaf die tijd waren alcohol en vibrators verboden en van de markt afgehaald. 

vibrator ban of 1900

5) Ken je de vibrator waar Charlotte van Sex and the City helemaal weg van was? Dit was de rabbit, een echte vibrator met als uiteinde de vorm van een konijn. De reden dat deze gemaakt was is omdat het in Japen verboden is om sextoys te maken die op een penis lijken. Om de wet te omzeilen werd de rabbit bedacht. Een beetje raar dat dat wel mocht in Japan, maar over de hele wereld zijn er heel veel vrouwen die heel dankbaar zijn dat deze vibrator op de markt gekomen is.

Rabbit Vibrator

6) Oke, het volgende wat we je vertellen klinkt als een grap maar is het niet. Het meest vreemde en het minst met sex te maken wat je met een vibrator kunt doen is wat Drama professor David Ley gedaan heeft. Hij werkt op University of Alberta, en hij heeft de kranten gehaald om wat hij deed met de vibrator. Wat hij deed was zijn studenten helpen met hun zang techniek dmv de vibrator. Om goede geluiden te maken die uit de keel komen moet de keel ontspannen zijn, en omdat veel studente het gevoel van vingers niet prettig vonden, deed hij het anders. Hij had gemerkt dat de toenmalige vibrators dezelfde frequentie hadden als de menselijke stem ( 100-120 hertz ) en hij gebruikte de vibrators om de halzen van zijn studenten. De resultaten waren verbluffend, en hij heeft tot nu toe al meer dan 150 mensen geholpen met het verbeteren van zingen.

Sexy singing

7) De verkoop in bondage toys zijn met 50% gestegen na de film  50 Shades of Grey. En de Ben Wa Balls die gebruikt worden voor vaginale oefeningen zijn door de film met 350% gestegen.

Ben Wa Balls Kopen

8) Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen die vibrators gebruiken makkelijker naar de gynaecoloog gaan voor een checkup. Om een orgasme te krijgen met de vibrator of zonder geeft minder stress en minder hoofdfpijn dan vrouwen die dat niet doen. Wat is er nou niet leuk aan een vibrator?

Healthy woman

9) Geen vagina is hetzelfde, en hierdoor is er in de sex industrie een hele grote variatie aan vibrators te krijgen. Sommige populaire vibrators zoals de magic wand die vroeger ook als rug of nek massage apparaten werden verkocht zijn echt juist voor de clitoris. Andere vormen zoals penis vormen die zijn weer bedoeld voor de inwendige vagina. Sommige zij  zelfs waterproof zodat je die ook lekker kunt gebruiken onder de douche. de rabbit, waar we het al eerder over hadden heeft een dubbele werking, het langere deel inwendig, en de oortjes op de clitoris. Anders zijn weer zo gevormd dat de G-Spot gestimuleerd word of de P-Spot ( prostaat ), er zijn zelfs vibrators die je via wifi kunt bedienen terwijl je partner mijlen ver van je af is.

Apples & Oranges

10) Indiana onderzoekers hebben een landelijk onderzoek gedaan van 2056 vrouwen en 1047 mannen (leeftijd 18-60), waaruit blijkt dat beide geslachten genieten van vibrators. Iets meer dan de helft van de vrouwen (53%) hebben een vibrator geprobeerd, en bijna een op de vier had er vorige maand nog een gebruikt. Onderzoekers zeggen dat de vrouwen die vibrators gebruikte …

  • Meer seksuele verlengen hebben en zijn meer opgewonden, zijn natter tijdens het vrijen en kunnen makkelijker een orgasme krijgen tijdens de seks in het algemeen, in vergelijking met die gene die zeiden dat ze nog nooit een vibrator gebruikte.
  • Zijn eerder naar een gynaecoloog gegaan voor een onderzoek of hebben zelf een onderzoek gedaan.

 

Iets minder dan de helft (45%) van de ondervraagde mannen hadden een vibrator gebruikt ( 1 op de 10 in de afgelopen maand). Deze mannelijke gebruikers ...

 

  • Beoordeelde zich hoger op seksueel functioneren, zoals makkelijker een erectie te kunnen behouden, en hadden goede seksuele ervaringen met hun partners.
  • En ook makkelijker om mee te doen aan onderzoeken zoals bijvoorbeeld prostaatkanker.

 

2 reacties

  • LmIMzGOHqJPXbDa op

    aYhznETAJroHm

  • PaGkxXmi op

    AODdwnpqLBjfgzt

Laat een reactie achter