Party time! thuis feest doe je zo.

Vorige week tijdens een van de purple home-party's vroeg ik mij af hoe ik mijn presentatie beter kan maken, aangezien ik nog niet zo lang actief ben met de party's. Afdoende zal ik moeten leren.

De meeste vrouwen en mannen, zeker in het begin, hebben een beperkte verwerkingscapaciteit. Ik zeg hiermee niet dat "de mens" dom is die naar onze party's komen, integendeel, maar meer dat iedereen met de nodige bagage binnenkomt. Deze verwerkingscapaciteit wordt vaak onderschat, maar in een brein is er ook zoveel afleiding. De gedachten van mijn toehoorders dwarrelen vast even weg als ik bezig ben met al mijn mooie producten. Er is thuis nog van alles aan de hand. Op het werk ligt er nog heel wat werk te wachten, "ik moet toch echt mijn broer weer eens bellen" en zo kan ik nog heel wat verzinnen. Doordat de hoofden al bezit hebben gemaakt van alle storm die er in de hersenen woeit, heeft de mens ook geen plek meer om mijn presentatie ook nog eens te verwerken. Dus kom ik tot de conclusie dat mijn presentatie zo simpel mogelijk moet zijn. Je gaat dan steeds meer ontspannen, de producten maken het namelijk spannend. Daar hoef je niet bij na te denken. Meer de zintuigen stimuleren, dus meer voelen, proeven en horen, dan denken!! Zodra je in die staat bent, zal je sneller even kunnen vergeten. Simpel even niets. Alleen maar lachen en fantaseren. Dat is eigenlijk toch wat we het liefst willen doen? En dan snel naar huis, om je geliefde weer eens heerlijk te verwennen....... 

Laat een reactie achter