Seksuele voorlichting

Heb jij als kind seksuele voorlichting gehad? En hoe vond je dat? Is alle informatie ook doorgedrongen en heb je die ook kunnen toepassen? 

Ik heb wel degelijk seksuele voorlichting gehad, maar of ik er iets aan heb gehad...? Tuurlijk is het handig dat we weten dat er een condoom moet worden gebruikt om enge ziektes en baby's te voorkomen. Maar of ik moet weten hoeveel spermacellen er per etmaal worden aangemaakt, vind ik toch echt minder interessant. Want wat willen wij nu eigenlijk horen als 15/16 jarige hormonale seksbommen???? We krijgen nog net te horen dat je kan pijpen, beffen en neuken. Maar dat weten we natuurlijk allang....Het gaat er meer om: Hoe doe je dat?

Wellicht leer je het door het te doen. Maar wat nou als je nog te jong bent en je durft niet te zeggen dat dat niet je vagina is, maar je kringspier die hij aan het masseren is....en dat hij dan het idee krijgt dat je wel heel strak bent en zijn piemel er niet in durft te duwen, omdat hij nu eenmaal niet zo hard is, als hij nerveus is. Hij durft ook niet te zeggen dat zijn pik geen lolly is en dat hij het fijn zou vinden als zij niet alleen likt, maar ook eens hard zuigt.

Al met al, Seks is soms best lastig, want de ene man vindt likken echt lekkerder dan zuigen. Vindt het lekkerder als hij wordt afgetrokken alsof zijn pik tussen schroefbank zit, terwijl de ander een slap handje heerlijk vindt. Bij de ene vrouw mag je haar Clit eraf zuigen, maar bij de ander krijg je een stomp in je gezicht. Natuurlijk weet je niet als je voor het eerst met iemand in bed ligt, of je meteen die grote dildo en handboeien uit de kast kan halen of dat ze nog in haar pyjama met teddybeer slaapt. Mensen dragen allemaal zo hun eigen geheime seksuele dagboek bij zich. 

Ik denk dat je daarom met je kinderen moet praten. Niet in de zin van "ga eens zitten, want ik moet even met je praten". Maar alsof het de normaalste zaak van de wereld is, want......DAT IS HET OOK!!! Als er gewoon over masturberen en seks gepraat wordt aan de keukentafel, dan wordt het hetzelfde als eten, slapen en werken gezien. Je durft wel aan iemand te vragen wat iemand lekker vindt qua eten. Maar niet wat hij lekker vindt in bed? Ik zeg niet dat je dit hoeft te weten of vragen aan je kind, maar als jij er makkelijk mee om gaat, dan kunnen zij er ook met hun partners makkelijker mee om gaan. Zo staan er een aantal artikelen op onze site die de jongens redelijk goed inzicht geven hoe een vagina voelt. Is best handig en fijn als je nog maagd bent. Ook onze fleshlights en eitjes zijn erg populair. 

Laat een reactie achter