Pre-loader

alg

Hoe kies ik een vibrator die bij mij past?

Zeventig procent van de vrouwen kan het makkelijkst een orgasme krijgen door stimulatie van de clitoris in plaats van of in combinatie met penetratie. Voor de meeste beginners is een vibrator dan ook de beste keuze om mee te beginnen en niet een dildo. Maar ook niet alle vibrators zijn geschikt voor beginners.
De keuze voor een vibrator wordt sterk bepaald door persoonlijke voorkeur. Maar er zijn een aantal vragen die je jezelf kunt stellen voordat je een vibrator kiest en die zullen je zeker heel goed op weg helpen.

  1. Hoe ga je de vibrator gebruiken? Wil je alleen de clitoris stimuleren, alleen penetratie of beide?
  2. Heb je een bepaalde voorkeur voor het materiaal van de vibrator?
  3. Hoe krachtig moet de motor van de vibrator zijn? Van mild naar super krachtig, een stand of verschillende standen in snelheid en pulsatie.
  4. Wat is je budget voor de vibrator? Er zijn vibrators variërend van 2,50 zoals de Willie vibrator tot luxe vibrators die bijna 200 euro kosten zoals deWomanizer.
  5. Hoe wil je dat je vibrator eruit ziet?

We gaan je op weg helpen met een aantal antwoorden op deze vragen.
Voor clitoris stimulatie zijn dit de meest populaire vibes. Bekijk de producten op Willie goed. Maak gebruik van de filters bij de productcategorie 'vibrators' om tot het gewenste resulaat te komen. Op Willie staan bij de producten meer dan 100.000 beoordelingen van andere klanten om jou verder te helpen en te adviseren bij je zoektocht naar het juiste product.

Tips: Gebruik en Wand massager, bijvoorbeeld deEurope Magic Wand, als je moeilijker klaarkomt. Dit massageapparaat heeft hele krachtige vibraties en is oplaadbaar. Lekker makkelijk dus. Je kunt een wand massager gebuiken voor echte massages, maar ook alleen of samen om klaar te komen en deze te gebruiken voor clitoriale stimulatie. Voor de Europe Magic wand zijn ook verschillende opzetstukken verkrijgbaar. Een van die opzetstukken is speciaal voor de stimulatie van de je G-spot.

De Womanizer is internationaal bekroond tot sextoy van het jaar en zuigt zich vast aan je clitoris. Dit is een geheel nieuwe techniek en is uitsluitend voor externe stimulatie. Deze toy kan voor meerdere orgasmes zorgen en geeft (echt waar!) klaarkom garantie :-)

Vibrator voor penetratie

Veel mensen kiezen voor penetratie het liefst een vibe van rubber en maar er zijn ook mensen die hard plastic fijn vinden. Er zijn ook vibrators voor penetratie die meteen de G-spot stimuleren. Deze stimulatie zorgt voor een extra dimensie aan je orgasme.

De vibrators die de G-spot stimuleren hebben een curve, bocht een de bovenkant dan de stimulator.
Wanneer je een vibrator voor inwendige stimulatie gaat gebruiken is de omvang en grootte ook erg belangrijk. Voor beginners adviseren wij zeker een vibrator te nemen die een diameter hebben van 2,5 tot 3,5 centimeter. Let op het materiaal waar de toys van gemaakt is. Koop liever geen producten die van Jelly gemaakt zijn. Op Willie kun je gemakkelijk filteren op materiaal bij de speeltjes. We zetten er altijd bij van welk materiaal een toy gemaakt is. De LELO Liv is een voorbeeld van een vibrator die ideaal is voor penetratie. Dit is een van onze bestsellers. Deze vibrator is gemaakt van siliconen en daardoor heel zacht, goed schoon te houden en heeft een diameter van 2.6-3.6 cm is waterdicht (kan lekker mee onder de douche) en bevat geen weekmakers. Ook is deze oplaadbaar waardoor de LELO Liv een sterkte motor heeft en je geen batterijen hoeft te kopen. Lees de beoordelingen van andere gebruikers van de LELO Liv bij de productreviews voor extra informatie over deze vibrator.

Voor G-spot stimualtie adviseren we de LELO GIGI. De g-spot vibrators hebben aan de top een kromming waardoor bij het trillen ook de g-spot gestimuleerd wordt. De g-spot is een plekje dat gelegen is in het 'dak' van de vagina zo'n 2 a 3 cm binnenin. Het is zeg maar de achterkant van de clitoris. Voor een realistische ervaring is de Handige Harry een hele populaire. Deze vibrator komt het dichtst bij een echte (vibrerende) penis. Je kunt je afvragen of je dit wilt wanneer je opzoek bent naar de ultieme vibrator.

Vibrators voor clitoris en inwendige stimulatie

Dan moet je een van de Duo vibrators hebben. Dit zijn vibrators die het allebei kunnen. De bekendste is natuurlijk de Tarzan of Rabbit. Deze Rabbit vibrator is het meest populair onder de Willie klanten. Met een duo vibrator heb je en iets in je, en ook iets dat tegelijkertijd je clitoris stimuleert. Beide delen zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen. Deze vibrators hebben verschillende menu's en standjes van intens die naar een snel orgasme leiden tot plagende standen die je wat langer verwennen. Die laatste zijn ideaal wanneer je naar een porno film kijkt of wanneer je de vibrator samen gebruikt.

 

Goede materialen zijn siliconen, kunstrubber, ABS plastics en glas, slechte materialen zijn 'jelly'-achtige speeltjes. bekijk overzicht

 

De kracht en vibraties van een vibrator

De meeste kracht zit in vibrators die je kunt opladen. Let bij krachtige vibrators goed op dat je vibraties en kracht kunt bedienen.

Hier tref je een overzicht van alle oplaadbare vibrators

Er zijn oneindig veel variaties in de bediening van de motoren van de vibrators. Ze kunnen pulseren en vibreren in allerlei standen en draairichtingen. Gebruik de filters op Willie aan de linkerkant van de productoverzicht pagina om je voorkeuren voor kracht en vibraties in te stellen. Door de Willie klanten worden de producten van LELO het beste beoordeeld en deze zijn allemaal oplaadbaar.

 

Voor elke portemonnee een vibrator

Een goede vibrator is best een hele aanschaf. Wij raden aan om in een wat luxer merk te investeren wanneer je een vibrator aanschaft omdat je op deze merken vaak een lange garantie hebt maar de ervaring ook zo goed is dat deze heel lang mee gaat. We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet, voor elke portemonnee en andere goede vibrator.

Hoe gebruik je een Love Toy?

 

Heb je met de andere tips bepaalt welke sexspeeltje het beste bij je past? En ook al een vibrator of ander speeltje in huis gehaald? Dan komt de volgende stap: het gebruik!

De meeste vragen die we krijgen zijn:

  • Welke hulpmiddelen kan ik gebruiken?
  • Welk glijmiddel past het beste bij mijn speeltje?
  • Hoe krijg ik een orgasme?
  • Kan ik meerdere orgasmes krijgen?
  • En last but not least: hoe maak ik het speeltje(s) schoon na gebruik.

Hier meer over seksspeeltjes, het gebruik ervan en alle tips die daarbij horen …

2. Hoe maak je seksspeeltje schoon?

 

Voor alle spullen, dus ook seksspeeltjes, geldt: maak ze goed schoon, dan gaan ze langer mee. Het is niet alleen beter voor het speeltjes, het is ook beter voor je persoonlijke hygiëne. Je kunt een seks toy op verschillende manieren schoonmaken o.a. met een toy cleaner. Bestaat je speeltje uit 100% siliconen (niet poreus) en is het niet-elektrisch? Dan kun je het bijvoorbeeld ook uitkoken. Alle schoonmaaktips? Die lees je hier.

 

3. Hoe kom ik tot een orgasme?

 

Een orgasme krijg je door onafgebroken stimulatie van vooral de clitoris. Hoe je tot een orgasme komt is per persoon verschillend. De één heeft langdurige stimulatie nodig (vaginaal, clitoraal, beiden of G-spot), terwijl de ander maar aan seks hoeft te denken en ze komt al klaar. Er zijn verschillende orgasmes. Hoe je tot een orgasme komt, wat je erogene zones zijn, hoe je een beter orgasme kunt krijgen plus alle tips, lees je hier!

 

Hoe kom ik tot een orgasme?

 

Wil je tot een orgasme komen, dan hebben vrouwen een onafgebroken stimulatie nodig. Stopt de stimulatie, dan stopt de spanning van de opbouw naar een orgasme en kun je opnieuw beginnen. Vandaar dat het voor vrouwen soms lastig is om tijdens het vrijen tot een orgasme te komen. Zodra de stimulatie ook maar iets onderbroken wordt, neemt de kans op een orgasme direct af.

 

Wat is een orgasme?

Een orgasme is een reflex/reactie gebaseerd op stimulatie van de clitoris. De spieren in de vagina trekken hierbij (diep van binnen) samen en het voelt als een reeks intense, heftige trillingen. De intensiteit van een orgasme zal per keer verschillen. Dit hangt samen met o.a. je niveau van ontspanning. Ben je gestrest dan onderdruk je (vaak onbewust) je orgasme en is deze minder intens dan wanneer je totaal ontspannen bent.

 

Ken je erogene zones

Een erogene zone is een gebied van het menselijk lichaam dat bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken. Erogene zones verschillen bij mannen en vrouwen, maar ook van persoon tot persoon. Waar ze zitten? Bij vrouwen zien we de volgende erogene zones:

Soorten orgasmen

 

Clitoraal
Het stimuleren van de clitoris is essentiële voor het bereiken van een orgasme. Bij clitorale stimulatie ontstaat er een betere doorbloeding (zwelling) en een vochtige vagina als resultaat. Bij aanhoudende stimulatie wordt het hele gebied steeds gevoeliger en sommige vrouwen voelen het orgasme (de samentrekkingen) tot in de vagina.

 

Vaginaal
De meeste vrouwen kennen een clitoraal orgasme. Een vaginaal orgasme is nog altijd een beetje een raadsel. Bestaat het wel? En zo ja, wat voel je dan precies? Is ejaculatie bij vrouwen een gevolg van een vaginaal orgasme? Voor de meeste vrouwen geldt dat naast clitorale stimulatie, vaginale stimulatie de gevoeligheid versterkt. Of het orgasme wat volgt als ‘vaginaal orgasme’ betiteld kan worden, is de vraag. Blijkbaar is de clitoris een stuk groter dan de meeste mensen denken en zit het ook voor een deel ‘inwendig’. Dit gedeelte voel je tijdens een vaginaal hoogtepunt.

 

Vaginaal & Clitoraal
Een vaginaal hoogtepunt dankzij clitorale stimulatie is bekend terrein voor de meeste vrouwen. Zoals al besproken onder ‘vaginaal orgasme’ is het de vraag of er een onderscheid te maken valt tussen clitoraal en vaginaal orgasme. In ieder geval bereik je met vaginale plus clitorale stimulatie een ongekend hoogtepunt en voel je het ‘dieper’ in je lichaam samentrekken. Een heerlijk orgasme dankzij stimulatie van beide erogene zones.

 

G-spot
De G-spot is een verhaal apart. Dit plekje zit ongeveer 5 cm diep in de schede en voelt een beetje sponsachtig aan. Let op: je moet al opgewonden zijn wil je de G-spot kunnen voelen. De G-spot zwelt naarmate de opwinding stijgt. Een G-spot orgasme is anders dan een clitoraal orgasme. De opbouw is langzaam en het orgasme voelt als een ontlading in een heel breed gebied. Het zit heel diep en gaat van ruggengraat tot bovenbuik. Veel vrouwen weten niet zeker of ze een G-spot orgasme hebben omdat de opbouw langzamer is en het orgasme ook.

 

Meervoudig
Sommige vrouwen kunnen tot meerdere orgasme komen. Dit heeft met name te maken met de training van de bekkenbodemspieren. Sterke bekkenbodemspieren kunnen een orgasme enorm versterken en maakt meerdere orgasmes mogelijk. Hoe je die traint? Dat lees je hier.

 

Geen orgasme, wat nu?
Niet getreurd. Er zijn meerdere vrouwen die hun lichaam niet goed genoeg kennen of niet genoeg kunnen ontspannen om een orgasme te krijgen. Ons advies is om je lichaam goed te leren kennen door bijvoorbeeld te masturberen. Dankzij zelfbevrediging leer je je eigen lichaam goed kennen, weet je wat je lekker vindt, waar je erogene zones zitten en welke stimulatie voor jou het beste werkt. Je kunt ook je bekkenbodemspieren trainen. Getrainde bekkenbodemspieren geven een intenser orgasme en wie weet kan je zo het gevoel optimaliseren. Ook kun je natuurlijk ontspanningsoefeningen doen. Een ander advies is: praat met je partner over wat je wel/niet lekker vindt. Dat maakt het voor jullie beiden gemakkelijker.


 

Masturberen heeft nut!
Weet je niet zeker wat een orgasme is? Of weet je niet zeker of datgene wat je voelt een orgasme is? Begin dan met oefeningen voor zelfbevrediging of masturbatie. Het helpt! Zo leer je je erogene zones kennen en kun je beter bij je partner aangeven wat wel/niet lekker voelt tijdens het vrijen. Op Pabo Magazine.

Seksspeeltjes schoonmaken? Over het hoe en waarom

 

Na gebruik gooien de meeste mensen hun speeltjes aan de kant. Om ze vervolgens (misschien wel een paar dagen later) pas schoon te maken. Niet doen! Liever direct of binnen een paar uur je speeltjes schoonmaken.

Dat voorkomt nare infecties en ze gaan langer mee. Hoe je een speeltje schoonmaakt? Hier de tips:

 

Eerste keer
Gebruik je een seks toy voor de allereerste keer? Check het dan eerst grondig. Geen rare scheurtjes, luchtjes of andere rariteiten? Prima! Maak het dan goed schoon met deze tips:

 

Toy cleaner
Spoel je toy goed af onder de warme kraan en gebruik daarna de speciale toycleaner. Ontsmet het speeltjes en gebruik hierbij een schone doek of stuk keukenpapier.

 

Antibacterieel doekje
Je kan je speeltje ook met een antibacterieel doekje schoonmaken (Dettol doekjes of iets dergelijks). Dit is wel wat sneller en gemakkelijker, maar uiteindelijk ontsmet de echte toycleaner beter.

 

Antibacteriële zeep
Was je speeltje met een antibacteriële zeep. Snel en gemakkelijk. Maak eventueel droog met een schone doek of keukenpapier. Let wel op dat er geen stukjes papier in hoekjes en gaatjes achterblijven!

 

Vaatwasser
Leg je speeltje in de vaatwasser; de machine doet het werk. Dit kan alleen met niet-elektrische en niet-poreuze speeltjes (denk aan dildo’s, buttplugs, e.d.). Geen vaatwastablet toevoegen! De chemische middelen kunnen je speeltje aantasten. Uiteraard is dit niet de meest discrete oplossing en ook niet echt geschikt met kinderen in huis.

 

Koken
Je kunt niet-poreuze en niet-elektrische speeltjes ook uitkoken. Doe het speeltje in een pan met heet water en kook voor circa 10 minuten.

 

Magnetron
Niet-poreuze en niet-elektrische speeltjes kun je ook uitkoken in de magnetron. Doe het speeltje in een magnetronbestendige schaal of bak en zet het onder water. Zet de magnetron op de hoogste stand voor circa 7 minuten en je speeltje is schoon.

Hoe kies je het juiste glijmiddel?

 

Zoals gezegd geeft glijmiddel een extra dimensie aan je seksleven. Vergeet het stoffige imago en probeer het eens. Welk glijmiddel je moet kiezen? Hier meer informatie over glijmiddel in het algemeen, waarom en waarvoor je het kan gebruiken en de soorten glijmiddel. Welk glijmiddel uiteindelijk het meest geschikt is voor jou (en je partner) dat is persoonlijk. Met deze informatie hopen we de keuze te vergemakkelijken.

Minder pijn
Glijmiddel zorgt er ook voor dat je minder pijn hebt tijdens het vrijen. Als jouw vagina bijvoorbeeld langer droog blijft (heel normaal als je ouder wordt), dan beschadigt de binnenkant tijdens penetratie en heb je kans dat het vrijen pijn gaat doen. Glijmiddel is dan de oplossing!

 

Intenser, sensueler
Glijmiddel maakt een vrijpartij sensueler en intenser. Is je vagina lekker nat en vochtig, dan heb je minder last van pijn en kan je ongeremd genieten. Er zijn verschillende soorten glijmiddelen; ze zijn allemaal geschikt voor een langdurige vrijpartij of een ‘quickie’.

 

Hulpmiddel bij vaginisme
Pijn tijdens het vrijen, kan leiden tot vaginisme. Vaginisme is een soort verkramping van de spieren rondom de vagina die penetratie héél pijnlijk tot zelf onmogelijk maken. Gebruik glijmiddel om de pijn tijdens de penetratie te verzachten. Heb je minder last van pijn, dan kan je langzaam aan ook de angst voor pijn loslaten en weer genieten van het vrijen. Zo kan vaginisme op den duur minder worden.

 

Handig bij gebruik van een condoom
Gebruiken jullie een condoom? Dan is glijmiddel bijna een must. Een condoom is vrij droog en maakt de penetratie soms wat ‘ruw. Is je vagina niet vochtig genoeg dan is het al snel pijnlijk en kan het het plezier tijdens het vrijen wegnemen. Een klein druppeltje glijmiddel kan dan wonderen doen. Probeer het eens!

 

Hoe gebruik je glijmiddel?
Open de verpakking (tube of flesje) en laat het glijmiddel voorzichtig over de penis of in de vagina lopen. Je kunt natuurlijk ook je vingers gebruiken en het glijmiddel rondom de penis of vagina smeren. Zit er voldoende glijmiddel in en rondom de vagina of penis dan ben je klaar voor de volgende stap. Bij anaal gebruik volg je eveneens bovenstaande stappen. Bij anale én vaginale seks is het belangrijk om eerst het glijmiddel rondom de vagina en penis te smeren voordat je anaal glijmiddel gaat gebruiken; zo voorkom je een blaasontsteking (veroorzaakt door darmbacteriën die in de vagina terecht komen).

 

Schoonmaken
Wil je glijmiddel van je huid spoelen? Dan heb je met glijmiddel op waterbasis geen probleem. Dit spoel je gemakkelijk van je lichaam af. Heb je siliconen glijmiddel gebruikt? Spoel dan je lichaam met water en zeep schoon. Let op: gewone zeep kan de zuurbalans in de vagina verstoren. Gebruik daarom speciale vaginale was-emulsie om infecties te voorkomen.

Soorten glijmiddel

 

Glijmiddel op waterbasis
Dit type glijmiddel is meestal het goedkoopst. Het is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met seksspeeltjes omdat het latex en siliconen niet aantast. Glijmiddel op waterbasis droogt iets sneller uit, voelt soms iets plakkerig en kleverig aan, maar is gemakkelijk van je lichaam te verwijderen.

> Alle glijmiddel op waterbasis

 

Siliconen glijmiddel
Dit type glijmiddel is wat dikker, voelt zachter aan en glijdt langer door. Voordelen? Je hebt er maar weinig van nodig en is het ideale glijmiddel voor gebruik in bad of onder de douche! Siliconen glijmiddel is iets duurder dan glijmiddel op waterbasis, maar gaat NIET goed samen met seksspeeltjes, iets om even in de gaten te houden.

> Alle siliconen glijmiddel

 

Hybride glijmiddel (combinatie water/siliconen)
Hybride glijmiddel is een combinatie van glijmiddel op waterbasis met siliconen glijmiddel. Het voelt aan als siliconen glijmiddel met de voordelen van glijmiddel op waterbasis. Het is eigenlijk het beste uit twee werelden: het glijdt beter (dankzij de siliconen), is gemakkelijk afwasbaar (dankzij het water) en is ook daarom goed te gebruiken in combinatie met seksspeeltjes. Kortom: het ideale glijmiddel! De merken? We hebben hybride glijmiddel van o.a. TOYJOY, JO en Mister B.

 

Stimulerend glijmiddel
Een stimulerende glijmiddel geeft een extra dimensie aan een vrijpartij en kan verschillende sensaties teweeg brengen. Zo zijn er verwarmende glijmiddelen, glijmiddelen die een fijne tinteling over je hele lichaam geven of juist verkoelende glijmiddelen. Het beste stimulerende glijmiddel? Dat is heel persoonlijk. Ons advies? Probeer ze allemaal uit en kies je eigen favoriet! Stimulerend glijmiddel is er op water- en/of siliconenbasis. Stimulerende glijmiddelen zijn net zo veilig als gewoon glijmiddel, maar geven nét dat beetje extra! Hieronder meer over de verschillende soorten stimulerende glijmiddelen.

 

Verwarmend glijmiddel
Dit glijmiddel geeft bij huidcontact een warme tinteling. Het effect? De penetratie voelt nóg intenser aan. Sommige varianten kun je ook gebruiken als massageolie voor een warm tintelend gevoel over je hele lichaam. Lekker voor de afwisseling!

Een druppeltje glijmiddel aan de binnenkant van een condoom het genot voor de man tijdens het vrijen enorm kan verhogen?

Ik wil glijmiddel voor:

Vaginale seks ➜ Gebruik glijmiddel op waterbasis of siliconen glijmiddel.
Seksspeeltjes ➜ Gebruik glijmiddel op waterbasis.
Masturbatie (man) ➜ Gebruik glijmiddel op waterbasis.
Anale seks ➜ Gebruik anaal glijmiddel of siliconen glijmiddel.
Anale seksspeeltjes ➜ Gebruik anaal glijmiddel of glijmiddel op waterbasis

 

 

Verkoelend glijmiddel
Verkoelend glijmiddel is een stimulerend glijmiddel op water- en//of siliconenbasis met een koelend effect. Het koeleffect geeft een extra tinteling in je hele lichaam tijdens het vrijen, heerlijk!

 

 

2 in 1 glijmiddel (met massagegel)
Met 2 in 1 glijmiddel geniet je van een heerlijke intieme massage als voorspel en ben je gelijk klaar voor een heerlijke vrijpartij. Dit product is massageolie en glijmiddel in één. 2 in 1 producten zijn meestal gemaakt op waterbasis, dus niet vet en/of plakkerig. Ze zijn goed te gebruiken in combinatie met condooms en sextoys.

 

 

Glijmiddel met een smaak
Er zijn ook eetbare glijmiddelen met een smaakje verkrijgbaar. Dit glijmiddel is geschikt voor orale, vaginale en anale seks en goed voor gebruik in combinatie met latex condooms en/of seksspeeltjes. Vaak is er keuze uit kersen, ananas, framboos, aardbei, et cetera. De hardlopers? Glijmiddelen met aardbeiensmaak!

 

 

Anaal glijmiddel
Anaal glijmiddel is in de regel iets dikker dan de andere varianten en heeft soms een licht verdovende werking. Bekende merken die anaal glijmiddel verkopen zijn Hot, JO, Aquaglide, Mister B en Pjur.

 

 

Glijmiddel speciaal voor vrouwen
Lichamelijke veranderingen kunnen effect hebben op de vochtigheid van de vrouw tijdens de seks. Daarvoor zijn er glijmiddelen speciaal gemaakt voor vrouwen zoals een glijmiddel voor vrouwen in de overgang en een glijmiddel voor zwangere vrouwen. Aangezien alle vrouwen anders reageren op een glijmiddel is ons advies om verschillende soorten en merken uit te proberen. Bepaal dan zelf welke jouw favoriet is.

 

 

Glijmiddel speciaal voor mannen
Het komt minder vaak dan bij vrouwen, maar ook mannen kunnen last hebben van pijn tijdens of na het vrijen. Een oplossing kan zijn om voldoende glijmiddel te gebruiken. Het maakt penetratie tijdens de seks soepeler en voorkomt een eventueel stroef en trekkend gevoel.

 

De buttplug is een heerlijk speeltje voor anale seks. Ben je geïnteresseerd in een buttplug en van plan om er ook een te kopen? Hier meer informatie over de soorten en maten. Waar je op moet letten als je er een gaat kopen. En uitleg over hoe je een buttplug gebruikt.

 

Wat is een buttplug?

Een buttplug wordt ook wel anaalplug genoemd. Het is letterlijk een plug die de anus volledig afsluit. Het gaat bij dit speeltje om het gevoel van ‘gevuld’ zijn. De buttplug heeft een specifieke vorm met een ‘stop’ aan het einde. Zo kan je de buttplug tijdens het vrijen of tijdens het uitgaan gewoon laten zitten. Het brede uiteinde voorkomt dat de butplug in de anus ‘verdwijnt’.

De buttplug geeft mannen een extra stimulatie bij de prostaat (en dus een intens erotisch gevoel). Bij vrouwen zorgt de plug voor extra stimulatie van de g-spot.

Hoe gebruik je een buttplug?

Op zich kunnen we daar een snel en gemakkelijk antwoord op geven: je stopt de buttplug in je anus. Gebruik hierbij voldoende glijmiddel, zodat het inbrengen soepel verloopt. Er is speciaal anaal relax glijmiddel met verdovend effect verkrijgbaar. De anus is heel gevoelig en voordat je overgaat tot penetratie is het van belang dat je de anus eerst stimuleert (bijvoorbeeld door te vingeren of door vibraties). Neem de tijd en zorg dat de anus volledig ontspannen is voordat je de plug inbrengt.

Sommige mensen gebruiken de buttplug tijdens het vrijen voor een extra sensatie. Anderen gebruiken de plug als voorbereiding op andere anale penetratie door bijv. een penis, vuist of strapon. Weer anderen gebruiken een anaalplug als ze uitgaan en houden de plug een langere tijd in. Kortom: bepaal waarvoor je dit speeltje gaat gebruiken voordat je er een koopt.

 

Vormen

Er zijn buttplugs met een ronde, lange en smalle vorm. Deze zijn ideaal voor de meer beginnende gebruiker en geven dat ‘gevulde’ gevoel wat de meeste mensen als erotisch ervaren. Er zijn ook buttplugs met een licht gebogen punt. Deze zijn ideaal voor extra stimulatie van de prostaat.

Een buttplug kiezen

Ben je beginner en heb je nog nooit eerder een buttplug in gehad? Dan is het verstandig om te beginnen met een kleine, dunne en gladde versie. Let daarbij goed op de lengte en de diameter. Niet dat je kiest voor een kleine versie die heel breed (en eventueel pijnlijk) is. Ben je meer gevorderd, dan kun je natuurlijk variëren met maten, soorten en materialen.

Soorten en materialen

Voordat je overgaat tot het kopen van een buttplug is het handig om te weten welke verschillende materialen er zijn. Hier de informatie.

 

1. Buttplug starter set

 

Voor diegene die zoeken naar afwisseling of naar nieuwe uitdagingen zijn er ook speciale buttplug starter sets. Een set bestaat vaak uit diverse buttplugs, glijmiddel soms nog een vibrator en diverse hulzen zodat je eindeloos kunt experimenteren. Deze sets zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Ideaal ook voor koppels die willen starten of experimenteren met anale seks.

 

Kies voor een buttplug starter set als je op zoek bent naar:

 

Anale stimulatie.
Koppeltoy.
Veel afwisseling.

Intens gevuld gevoel

 

 

 

2. Vibrerende buttplug

 

De vibrerende variant is verkrijgbaar in diverse materialen (meestal siliconen) en heeft verschillende vibratiestanden. De meeste werken op batterijen; sommigen zijn leverbaar met afstandsbediening.

 

Kies voor vibrerende buttplugs als je op zoek bent naar:

 

Anale stimulatie.
Trillingen over de hele plug.
Goede hygiene.
Intens erotisch gevoel.

 

3. Siliconen buttplug

 

Een siliconen anaalplug voelt zacht aan en is flexibel. Dit materiaal maak je snel en gemakkelijk schoon en is veilig in gebruik. Een siliconen plug is geschikt voor de beginnende en gevorderde gebruiker.

 

Kies voor siliconen buttplugs als je op zoek bent naar:

 

Soepel materiaal.
Anale stimulatie.
Goede hygiene.
Intens erotisch gevoel.

 

4. Metalen buttplug

 

Een metalen buttplug is temperatuurgevoelig en vrij zwaar. Het metaal is bij het inbrengen vaak nog koud, dit geeft een intens erotisch gevoel. Gedurende het gebruik wordt de plug uiteraard snel warm. Het gewicht maakt dat je de plug anaal goed voelt zitten. Ook dit geeft een intens gevoel. Dubbele intensiteit dus dankzij deze zware, koude metalen plug. Metaal is geschikt voor de wat gevorderde gebruiker.

 

Kies voor metalen buttplugs als je op zoek bent naar:

 

Dubbele intensiteit
Anale stimulatie.
Goede hygiene.

 

5. Buttplug met structuren

 

Buttplugs met ribbels, nopjes en andere structuren geven extra stimulatie tijdens het gebruik. Hierdoor wordt de anus extra geprikkeld voor een intens gevuld en erotisch gevoel. Een buttplug met structuren is ook meer geschikt voor de wat gevorderde gebruiker.

 

Kies voor buttplugs met structuren als je op zoek bent naar:

 

Anale stimulatie.
Variatie in prikkelingen.
Intens gevuld gevoel.

 

6. Buttplug met pomp

 

Dit is een heerlijke en ideale anaal plug voor zowel beginners als gevorderden. Met de pomp (of blaasbalg) pomp je de plug (na penetratie) op tot de gewenste dikte. Zo kun je steeds een beetje verder gaan.

 

Kies voor een buttplug met pomp als je op zoek bent naar:

 

Anale stimulatie.
Variatie in dikte.
Intens gevuld gevoel

 

Anale verzorgingsproducten

 

Anaal glijmiddel

Gebruik een goed glijmiddel bij anale seks. Ons advies is om anaal glijmiddel te kiezen. In combinatie met een buttplug kies je bij voorkeur voor een glijmiddel op waterbasis.

Bekijk alle anaal glijmiddelen >

 

Anaal relax producten

Je kunt ook kiezen voor een product dat de anus helpt ontspannen. Dit voorkomt een eventueel pijnlijk of vervelend gevoel. Zo zijn er verdovende glijmiddelen, relax gels, relax sprays et cetera. De meeste producten zijn op waterbasis waardoor je ze goed kunt combineren met een condoom.

Bekijk alle anaal relax producten >

 

Met alle bovenstaande informatie kun je een buttplug kiezen die bij je past en lekker gaan experimenteren. Veel plezier!

Ja we weten het, de eeuwige cookies :-) Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.

PRIVACYBELEID
Pre-loader