Pre-loader

faq2

Alle bestellingen boven € 20 worden gratis verzonden naar de Benelux. Voor alle andere EU landen geld gratis verzenden boven de € 50. Verzenden naar Amerika is gratis boven een besteding van € 75.
Je hebt bij ons een bedenktijd van 30 dagen, wij willen dat je tevreden bent met je aankoop. Als je niet 100% tevreden bent stuur je het product terug naar ons en wij zullen het geld terug storten of je een ander product sturen die je wel graag wilt hebben. Dit geldt voor producten die je niet intern gebruikt, deze producten kunnen alleen terug gestuurd worden wanneer deze defect zijn.
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@de-ppp.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Ja we weten het, de eeuwige cookies :-) Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.

PRIVACYBELEID
Pre-loader