Pre-loader

Love Balls of Ben Wa Balls

Love ball ofwel ben wa ball sextoy guide 

Love balls, ofwel geisha balls zijn sinds het beroemde boek "fifty shades of grey" erg populair. Ze hebben verschillende namen, zoals kegelballen, pleasure balls, vaginaballetjes en Ben Wa balls. Als je ze voor het eerst ziet heb je natuurlijk geen idee hoe zoiets werkt en of je het überhaupt wel leuk of lekker vindt. Je zal het zelf moeten ondergaan om hier achter te komen...... 

Geisha ballen zijn letterlijk balletjes die je inbrengt in je vagina. Dit kan je ook door je partner laten doen als je dat fijner en makkelijker vindt. Kan namelijk ook en leuk voorspel zijn, mits je wel blijft praten met je partner tot hoe ver hij of zij de balletjes kan inbrengenZe zijn er in allerlei varianten en materialen. Er zijn er die enkele maar bestaan uit een bal, maar ze bestaan ook in meerdere ballen die aan elkaar vast kunnen zitten of juist los zijn. Ten aller tijden zal er een koortje aan zitten om deze makkelijk weer te kunnen verwijderen. 

 

Welke geisha balletjes passen het best bij jou? 

Geisha ballen bestaan eigenlijk al erg lang. Ze waren in eerste instantie  ontwikkeld om je bekkenbodemspieren te oefenen. Door de balletjes met deze spieren op zijn plaats proberen te houden, is dat een hele goede training. Het kan dan ook best voorkomen dat je ze in eerste instantie niet binnen kunt houden en door te slappe spieren zal hij uit de vagina glijden. Begin dan ten aller tijden met een enkel balletje die niet al te zwaar is.

Spannend, vibrerend, op afstand bedienend ei, met 50 tinten vibratie

Zoeken jullie samen iets om je seksleven spannender te maken? De macht krijgen om op afstand je vriendin of vrouw te laten kronkelen van genot.

 • Maat: 8 cm Ø 3.5cm
 • Afstandbediening:6 cm x 2.8cm x 1.4cm (LxBxH)
 • 50 standen
 • €19.95 EUR

Shop nu purple pleasure people

 

Als je hiermee hebt geoefend, je zou ze zelfs de hele dag kunnen dragen, en je kan de balletjes makkelijk inhouden, dan zou je naar de zwaardere balletjes kunnen gaan. Zo blijf je je spieren steeds sterker maken. Sterkere bekkenbodemspieren hebben uiteindelijk een positieve uitwerking op je seksleven. Het gevoel tijdens de seks is intenser, je maakt meer natuurlijk vocht aan en je orgasme is uiteindelijk ook veel intenser met goed getrainde spieren. Tijdens het vrijen zal het de mannen ook opvallen dat je steeds strakker wordt en daardoor voor de man een extra sensatie. Span tijdens het vrijen eens een keer extra je spieren aan en je zult zien dat ze gaan kronkelen. Naast het feit dat je hiermee je spieren traint is het ook erg opwindend. Je g-spot wordt gestimuleerd door de zachte trillingen en in de meeste balletjes zit een gewichtje waardoor ze voortdurend in beweging blijven als je beweegt. Je krijgt niet direct een orgasme maar het feit dat je g-spot gestimuleerd wordt geeft een erotisch en opwindend gevoel. Het is natuurlijk wel zo dat de gevoeligheid van de vaginawand en G-spot bij elke vrouw anders is. Ook al voel je misschien niet eens dat er love balls in je lijf zit, toch is het een aanrader voor de training van je bekkenbodemspieren 

 

Hoe breng je de balletjes in?  

Op zich is het antwoord hierop niet echt heel verrassend. Duw de balletjes via de vagina naar binnen (zoals je ook met een tampon doet) en klaar ben je. Gebruik eventueel glijmiddel als het wat stroef of pijnlijk is. Zorg dat ze bovenop de bekkenbodemspieren liggen (dit is ook de plek waar ongeveer je tampon zit). Maar je kunt natuurlijk ook andere plaatsen proberen 

 

Geisha balletjes met je partner gebruiken? 

Geisha balletjes met je partner gebruiken?

Het is erg leuk en opwindend om samen met je partner deze balletjes te gebruiken. Middels de afstandsbediening heeft hij alle controle over jou. En de enige die weten dat jij met iets in je lijf loopt wat hij op afstand aan en uit kan zetten, zijn jullie. Hoe heerlijk is het als je aan het eten bent met z'n tweetjes en je speelt met elkaar. Het is een erg leuk en spannend voorspel voor beide. Mannen raken er opgewonden van als ze weten dat zij de macht hebben over jouw vagina. Spelenderwijs elkaar helemaal gek maken.... 

 

Welke Love balls passen bij mij? 

Wil je love balls kopen? Bepaal dan eerst voor welk doel je ze wilt gebruiken? Is het puur voor de erotiek? Of wil je daadwerkelijk je bekkenbodemspieren trainen? Ben je beginner? Kies dan voor de wat lichtere balletjes, bijv In onze fifty shades of grey collectie zit een heel fijn beginnend setje. 

fifty shades of grey jiggle balls

Tone and tease as you Tighten and Tense, for sensation during wear and stronger kegels after use. Slip the silicone balls inside and feel your muscles squeeze around them.

 • Lengte : 16,5 cm , inbreng lengte; 9,5 cm
 • Materiaal: Silicone
 • €19.95 EUR

Shop nu purple pleasure people

 

Ben je gevorderd dan kun je ook de zwaardere ballen gebruiken. Verder zijn zaken als materialen en het formaat van de balletjes belangrijk. Ook hier geldt hoe kleiner hoe beter voor beginners. De grotere kegelballen zijn eerder voor gevorderden.

Bij deze vaginale duo ballen heb je geen batterijen nodig. Het heeft ook geen afstandbediening en heeft een spannend uiterlijk. In de ballen zitten kleine balletjes die bij bewegingen een nog intenser gevoel geven en tijdens het uitgaan met je partner een heerlijk voorbereidend opgewonden gevoel geven van wat er die nacht gaat gebeuren.....

 • Lengte : 10 cm , Omtrek; 11 cm
 • Materiaal: Silicone
 • €9.95 EUR

Shop nu purple pleasure people

 

Wil je ze samen met je partner gaan gebruiken? Dan raden wij diegene aan met een afstandsbediening, bijvoorbeeld onze:  "draadloos, bluetooth aangestuurd vibrerend ei, via app op je telefoon.

Dit ei is sensationeel leuk, spannend, lekker en geil. De macht in handen krijgen om op afstand je meisje te laten kronkelen van verlangen. Zonder haar met één vinger aan te raken. 10 verschillende standen om haar te laten samenspannen en een knopje om de vibratie nog heftiger te maken. Met elkaar spelen in gezelschap en de enige zijn die dit weten. .....

 • Afmeting: 8.5 cm omtrek 2.8.cm
 • Batterij : Inclusief oplaadbare batterij
 • Materiaal: ABS & silicone
 • €64.95 EUR

Shop nu purple pleasure people

 

Kortom, de love balls zijn een geweldig hulpmiddel om je lijf te trainen en heeft ook nog eens een zeer positieve werking op je seks leven. 

veilig kopen bij Purple pleasure People

Ja we weten het, de eeuwige cookies :-) Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.

PRIVACYBELEID
Pre-loader