Tips voor (de eerste keer) anale seks

de eerste keer anaal sex guide

Alhoewel anale seks geen taboe meer is en steeds meer geaccepteerd wordt binnen de slaapkamermuren, praten stellen er nog steeds niet makkelijk over. Terwijl wij de verkoop van anale seks producten zien stijgen. Dan moet het toch wel een trend zijn! Mensen hebben er ook steeds meer vragen over. Vooral de beginner weet niet goed wat te doen en hoe te handelen.

Vandaar iets meer informatie over anale seks. Wat is er lekker aan? Hoe doe je het? Doet het pijn? Waar moet je op letten? Welke seksspeeltjes kun je gebruiken? Welke verzorgingsproducten kun je gebruiken? Hier alle informatie!

Hier enkele tips voor een geslaagde eerste kennismaking met anale seks:

1) Hygiëne, hygiëne en nog eens hygiëne

Neem een douche:

Hygiëne is het allerbelangrijkst bij anale seks. Het maakt het prettiger en je voelt je er zelfverzekerder bij. Dus, neem een douche en zorg dat je lekker fris en schoon bent als jullie aan de slag gaan.

Zet een klysma:

  • Maat: Groot maat van 310ml
  • Anaal of Vaginaal Klysma
  • €16.95 EUR

 

 

Shop Nu

 

Dit kan op verschillende manieren. Je moet hier wel de tijd voor nemen, dus als je weet dat je anale seks gaat hebben, zou je er al een paar uren van tevoren mee moeten beginnen. Op de volgende web-site pagina kan je alles lezen over klysma's: http://www.klysma.info/instructies/

 

2) Doe het rustig aan en neem de tijd

Een vrijpartij als deze doe je niet even snel tussendoor. Zeker niet als dit je eerste keer is. Dus neem de tijd. Zorg dat jullie allebei goed kunnen ontspannen, zodat je daarna ook optimaal kunt genieten.

Relax voor sex

 

3) Leer je lichaam kennen

Misschien wist je het nog niet, maar je lichaam heeft 2 sluitspieren: een binnenste, die je niet onder controle hebt en een buitenste die je wel onder controle hebt. Neem de tijd om ze allebei te laten ontspannen zodat je pijn kunt vermijden. Dit kan even duren. Neem de tijd om je lichaam te leren kennen. De enige mogelijkheid om te ontspannen is als je echt zelf anale seks wilt hebben en niet omdat je partner dit graag wilt. Wil je het zelf niet, dan is het bijna onmogelijk om je te ontspannen en zal het alleen maar pijn gaan doen.

 

4) Van stimulatie naar penetratie

Bouw het langzaam op. Begin met voorzichtige anale stimulatie. Je partner kan voorzichtig je anus aanraken en de druk opvoeren. Voelt het goed aan, dan kun je een stapje verder gaan en bijvoorbeeld voorzichtig een vinger inbrengen. Gebruik altijd voldoende anaal glijmiddel. Bij de volgende stap breng je meerdere vingers in, ga voorzichtig te werk zonder dat het pijn doet. Hierna kan je gaan experimenteren met anaalspeeltjes. Met een dunne vibrator, smalle dildo of een starters

buttplug kan je experimenteren en ontdekken of anaal seks wat voor jou is. Zodra het anaalspeeltje een prettig gevoel geeft, probeer dan over te gaan tot penetratie door de penis.

 

5) Let op!!! Van anaal naar vaginaal is een absolute NO-GO!

Ga nooit van anale penetratie over naar vaginale penetratie! Dit is vragen om problemen en infecties bij de vrouw.

 

6) Condoom

Gebruik ten aller tijden een condoom. Een condoom biedt veiligheid tegen infecties en soa’s. Door anale seks heb je namelijk de meeste kans op soa's, omdat je hierbij sneller wondjes kan krijgen dan bij vaginale seks. Ook al heb je een vaste partner, dan nog is een condoom aan te raden, vanwege de hygiëne en met condoom is het makkelijker om van anale seks naar vaginale seks te gaan. Doe het condoom af (een nieuwe om) en klaar ben je!

7) Altijd glijmiddel gebruiken

Gebruik altijd glijmiddel. De vagina heeft een natuurlijk glijmiddel, de anus niet. Kies voor een glijmiddel op waterbasis. Deze kun je goed combineren met een condoom en seksspeeltjes.

 

 

Welke seksspeeltjes kun je gebruiken?

Er zijn meerdere anale seksspeeltjes. Een aantal zijn voor zowel mannen als vrouwen en een aantal zijn er specifiek voor mannen. Hier een uitleg van de verschillende anale speeltjes.

1) Anaal vibrator

Een anaal vibrator is meestal dunner dan een gewone vibrator. Hierdoor kan je de vibrator makkelijker inbrengen dan de traditionele vaginale vibrators. We hebben ze met bolletjes, ribbeltjes en nog meerdere structuren voor extra stimulatie. Voor beginners raden wij de meest simpele speeltjes aan. Die zijn recht en glad en hebben een smale punt. Heb je al wat meer ervaring, dan kan je natuurlijk de uitgebreidere vibrators proberen.

Gebruik altijd voldoende glijmiddel op waterbasis en uiteraard moet je ervoor zorgen dat je goed ontspannen bent voordat je de vibrator inbrengt.

2) Anal beads (of anaalkralen)

Anal beads, ofwel anaalkralen, bestaat uit een snoer van kralen, die circa 30 centimeter lang kan zijn. De grote van de kralen is verschillend. Het kleinste kraaltje zit aan het uiteinde. Duw het kleinste kraaltje in je anus en ga voorzichtig verder. Telkens breng je een iets grotere kraal in en kijk tot hoever je kunt gaan.

Ze zijn fijn als voorspel voor anale seks, maar je kunt ze ook laten zitten tijdens een vrijpartij. Wat ook opwindend kan zijn en voor jou leuk is om uit te proberen, is om de anal beads te verwijderen tijdens het klaarkomen. Het maakt een orgasme nog intenser en heftiger, maar dit is uiteraard per persoon verschillend.

In heel veel gevallen is anale stimulatie voor mannen vaak opwindender dan voor vrouwen. Bij anale stimulatie wordt de prostaat extra geprikkeld en dit zorgt voor een extra intens orgasme.

 

3) Buttplug

Een buttplug, ofwel een anaalplug, sluit de anus af. Voor veel mannen geeft dit extra stimulatie aan de prostaat, waardoor mannen een intenser erotisch gevoel beleven. Bij de vrouw geeft het extra stimulans bij haar G-spot, maar is lang niet zo intens als voor de man (althans bij de meeste vrouwen).

Een buttplug ziet er een beetje uit als een dildo, maar is korter en heeft een breed uiteinde. Het brede uiteinde voorkomt dat de butplug, tijdens de seks, naar binnen wordt gezogen.

 

4) Anaal dildo’s

Vrouwen hebben hun gevoelige plekje (de G-spot), maar die hebben mannen ook. Dit plekje heet de P-spot. Tijdens stimulatie van de prostaat kunnen mannen een heerlijk opgewonden gevoel ervaren. Dit erotische gevoel is vergelijkbaar met een naderend orgasme. Geen wonder dat steeds meer mannen de P-spot ontdekken en kiezen voor prostaat stimulatie met behulp van een toy. De prostaat stimulator hoort er, net als een vibrator voor een vrouw, steeds meer bij!

Bij de anaal dildo voor mannen hebben ze het speeltje zo gemaakt dat hij precies afgestemd is op het mannelijke lichaam. De anaal dildo vindt, tijdens penetratie, precies je gevoelige P-Spot en weet deze heerlijk te stimuleren. Voor veel mannen is de anaaldildo een vervolgstap op de buttplug.

 

Gebruik in alle gevallen altijd glijmiddel en zorg voor hygiëne, dan is en blijft het een heerlijke en extatische seks beleving.. Veel plezier!