Pre-loader

Tips voor mannen toys

 

Het is eigenlijk het meest simpele seks hulpstuk. Het helpt om een stijvere penis te behouden tijdens de seks en helpt om je orgasme uit te stellen. Het is een prima vervanging voor seks opwekkende middelen en de spray voor uitstel van een orgasme. Ze zijn in allerlei kleuren en maten en zelfs met trilstand te kopen. Ook zijn er ringen met een clitoris stimulator aan de bovenkant. Dus zelfs voor de vrouw is het een heerlijk speeltje. In onze Fifty shades collectie, vind je ook cockringen die je kunt afstellen van los naar strak en dus voor elke penis geschikt.  

De enkele cockring:

Het moet strak, maar zeker ook niet te strak zitten, anders zorgt het voor een heel ongemakkelijk gevoel en dat is nu juist niet de bedoeling. Je plaatst de ring in slappe toestand om je penis, dus niet als je een erectie hebt. Je doet een beetje glijmiddel op waterbasis aan de binnenkant van de ring en je schuift het dan langs de schaft naar beneden tegen je scrotum aan. Bij een erectie gaat de ring uiteraard strak zitten, wat de eerste keer een beetje raar aanvoelt. Zolang je maar geen pijn ervaart, is er niets aan de hand. Je zult sowieso moeten gaan uitvinden wat jouw juiste maat is. Bestel dan een setje cockringen met meerdere maten. 

​

 

De cockring kooi: 

Deze ring zit om de penis en de ballen.  Één gaat over je ballen, één zit er tegen je scrotum en één aan het begin van je penis. de ringen kun je los klikken om ze makkelijker te bevestigen.

 

Cockring met trilstand en/of clitoris stimulator:

De vibrerende cock-ring is ervoor gemaakt om te plagen en te kriebelen bij de gevoelige uiteinden van de zenuwen aan de basis van je penis, clitoris, testikels en anus. Meestal zijn ze erg flexibel en heel makkelijk om te krijgen. Bij deze geldt alleen dat je ze omdoet als je penis een erectie heeft. Doe een klein beetje glijmiddel op waterbasis aan de binnenkant van de ring en glijdt het langs je schacht naar de basis van je penis en plaats hem zo dat hij met de goede kant naar boven of beneden staat. En de pret kan beginnen...

Zodra je de juiste maat hebt gevonden, moet de ring ervoor zorgen dat je penis er dikker uitziet en een rode gloed heeft. Nogmaals zorg ervoor dat je de juiste maat hebt voordat je hem in bed gebruikt. Je mag hem ook niet al te lang gebruiken. Het wordt aanbevolen om hem na een half uur te verwijderen en het bloed even de tijd te geven om weer in een normale toestand te laten komen alvorens weer verder te gaan met je spel.

Het kan voorkomen dat het te strak heeft gezeten en dit zie je doordat je penis een vernauwing heeft waar de ring zit of je penis wordt vuurrood of ziet er blauwig uit. Verwijder het zodra je deze symptomen ziet en probeer een grotere ring. 

 

masturbator

Welke masturbator past bij mij?

Deze vraag krijgen wij vaak te horen. Natuurlijk vooral door de mannen, maar ook vrouwen die op zoek zijn naar een leuk speeltje voor hun mannen. Vragen zoals: Welke masturbator is de lekkerste? Welke masturbator kan ik het beste kopen? Is de Fleshlight echt de beste?

Om deze vragen te kunnen beantwoorden, is het belangrijk om te weten wat je met de masturbator allemaal van plan bent, voordat je het gaat kopen. Wil je de masturbator samen met je partner gebruiken? Wil je een dit seksspeeltje gebruiken voor zelfbevrediging? Belangrijke vragen om even bij stil te staan voordat je verder gaat. 

Voordat we de verschillende masturbators behandelen, eerst even een korte uitleg wat het is en welke merken er zijn.

Wat is een masturbator?

Een masturbator is een kopie van een levensechte vagina (anus of mond). Dit speeltje wordt ook wel nep kut, kunstkut of nepvagina genoemd. De meeste masturbators zijn gemaakt van siliconen of rubber.

Er zijn verschillende soorten masturbators. Welke het beste bij je past is vooral een persoonlijke keuze. Het meest belangrijke is eigenlijk hoe een masturbator aan de binnenkant voelt. Wereldwijd is Fleshlight het bestverkochte seksspeeltje voor mannen. 

De fleshlight en soorgelijke vormen:

De Fleshlight en onze andere soortgelijke heeft een stevige behuizing in de vorm van een zaklamp waardoor dit speeltje er discreet uitziet en makkelijk in de hand ligt. Fleshlights zijn gemaakt van duurzaam ‘Real Feel Super Skin’. Deze kunstvagina’s voelen daardoor bijna net zoals een echte vagina. Sommige mannen vinden het zelfs gemakkelijker om klaar te komen in een Fleshlight dan in hun vrouw of vriendin, maar of wij als vrouw daar nou zo blij mee moeten zijn?? Als we van huis zijn, is dat dan wel zo fijn en handig;-)

Er zijn vele soorten en maten Fleshlights en de texturen verschillen ook waardoor er altijd wel een favoriet voor je bijzit. De Fleshlight maak je gemakkelijk schoon, zodat je er jarenlang plezier aan kunt beleven. 

  • Levensecht gevoel
  • Penis stimulatie
  • Intens orgasme

 

Pocket modellen

Aan de buitenkant ziet het er niet uit als een seksspeeltje. Je kunt deze speeltjes overal en op ieder gewenst moment gebruiken. Deze modellen liggen gemakkelijk in de hand en zijn klein en compact. De "eitjes" in ons assortiment zien er leuk en stijlvol uit. In dit ei zit een gel-achtige penisvormige soort dikke condoom in.

Nu kunnen wij ons voorstellen dat je met een condoom geen lekkere associatie hebt, maar geloof ons, dit is voor beide partijen (dus ook voor de dames) heerlijk in gebruik. Je glijdt het zo over de penis en door de structuur heb je heerlijk houvast. De binnenkant is bewerkt met allerlei verschillende ribbels, wat voor een heerlijke sensatie zorgt. Erg leuk voor de vrouw om je man hiermee eens lekker te verwennen.

Naast het ei hebben we nog de kleine vaginale mastubator. Deze is makkelijk in de hand te houden en is net als het ei heerlijk om mee te masturberen...

Kies voor een pocket model als je op zoek bent naar:

  • Levensecht gevoel
  • Intens orgasme
  • Penis stimulatie 

 

Levensechte modellen

Ook zijn er levensechte masturbators. De levensechte modellen zijn in veel soorten, maten, materialen en varianten. Wij hebben maar 2 soorten in deze categorie. Met levensechte schaamlippen en een realistisch gevoel wanneer je het penetreert. Het verschil met de andere masturbators is dat het bij de levensechte modellen gaat om de 'real-life experience'. Met dit speeltje kun je jezelf op diverse manieren bevredigen. Wil je dit? Kies dan voor dit type masturbators.

Kies voor de levensechte modellen als je op zoek bent naar:

  • Variatie in stimulatie
  • Levensecht gevoel
  • Intens en compleet orgasme
 

Ja we weten het, de eeuwige cookies :-) Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.

PRIVACYBELEID
Pre-loader