Pre-loader

Tips: Welke dildo past bij mij?

Welke dildo past bij mij?

Heb je het niet zo op vibratie en batterijen, dan is een vibrator geen goede keuze voor jou en kom je uit bij de dildo's.

Welke dildo moet ik kopen? Welke dildo moet ik kiezen? Welke dildo past het beste bij mij?

Logische vragen als je er nog nooit mee hebt gespeeld.

Hoe weet je nu eigenlijk wat fijn is?

Om deze vragen te kunnen beantwoorden is het belangrijk om te weten met welk doel je de dildo koopt. Wil je de dildo samen met je partner gebruiken?

Wil je een dildo gebruiken voor zelfbevrediging? Of wil je een dildo gebruiken voor anale seks? Belangrijke vragen om even bij stil te staan voordat je weet welke dildo je moet kiezen. 

Voordat we de verschillende soorten dildo’s behandelen, eerst even een korte uitleg wat een dildo is en wat het verschil is tussen een dildo en een vibrator.

Een dildo (of dong) is een kopie van een levensechte penis. 

Onze dildo’s zijn gemaakt van verschillende materialen zoals rubber, glas, siliconen en pvc.

Hieronder leg ik uit welke dildo's wij in onze web-shop verkopen.

Enkele dildo

Dit is de best verkochte dildo.

Kies voor de enkele dildo als je op zoek bent naar:

  • Inwendige stimulatie
  • Levensecht gevoel
  • Vaginale stimulatie
  • Intens vaginale orgasme

Een enkele dildo lijkt, zoals gezegd, op de penis van een man. Er zijn modellen met een scrotum (lees: ballen) en zonder. Een klassieke dildo is voornamelijk gericht op vaginale stimulatie. Ze zijn er in allerlei soorten (geribbeld, met nopjes, glad). Van dun naar oooooooh my god!!

Naast deze dildo's van rubber en siliconen hebben we ook een speciale collectie in Glazen dildo. heeft door middel van vloeibaar glas, lustopwekkende kunstwerken gemaakt.

Zij heeft een ruime collectie glazen dildo's die stuk voor stuk uniek en prachtig zijn. Van elke dildo is er maar één exemplaar. Niet alleen je ogen, ook je lijf wordt door deze kunstwerken geprikkeld. Neem deze lust voor het oog mee de slaapkamer in en ervaar de dildo op een heel ander niveau.

Maak hem warm of koud, met simpel warm of koud water. Of zelfs in de vriezer is mogelijk....Je zal er van rillen...

Mochten deze niet in je prijscategorie liggen of wil je eerst uitproberen hoe een glazen dildo aanvoelt, dan kan je ook kijken naar onze

 

Ook dubbele dildo's (of de dong) zijn er in verschillende soorten, maten, materialen en modellen. Het verschil met de enkele dildo is dat dit seksspeeltje twee penisvormige uiteinden heeft.

Met dit speeltje kun je jezelf, of je partner, zowel vaginaal als anaal met één beweging bevredigen. Je komt in een keer geen handen meer te kort.

Dan hebben we ook nog de ultra dong.

Het leuke van de dong is dat je hem samen met je partner tegelijkertijd kunt gebruiken.  

Kies voor de dubbele dildo als je op zoek bent naar:

  • Inwendige stimulatie Als koppel te gebruiken
  • Dubbele penetratie
  • Anale stimulatie
  • Intens en compleet orgasme

Dildo's verschillende merken bij Purple Pleasure People

Ja we weten het, de eeuwige cookies :-) Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt.

PRIVACYBELEID
Pre-loader