vibrator tips

Kies jouw perfecte vibrator

De perfecte vibrator kopen, is net zoiets als de perfecte man zoeken. Soms heb je wat geduld nodig, soms ga je de mist in, maar uiteindelijk past op ieder potje een dekseltje (en een perfecte vibrator!). Er zijn een aantal vragen belangrijk tijdens je zoektocht zoals: welk plekje van je lichaam wil je stimuleren en welke vibrator is daarvoor geschikt? Wat is een goede kwaliteit vibrator? Welk formaat kies ik? Waar moet ik op letten bij de aanschaf? Is de vibrator gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden? Hoe verhoog ik het genot? Kan ik nog extra hulpmiddeltjes aanschaffen? En natuurlijk last but not least: wat is mijn budget? We hopen hier antwoord te geven op alle vragen die jij hebt over vibrators!
Stimulatie

1. Welk plekje wil je stimuleren?


Met een vibrator kan je diverse plekjes in je lichaam stimuleren, namelijk: clitoraal, vaginaal, g-spot en anaal. De meeste vrouwen komen klaar na clitorale stimulatie, maar er zijn er ook die niet zonder vaginale stimulatie kunnen of van beiden genieten (vaginaal plus clitoraal tegelijkertijd)? Anale stimulatie wint terrein. Voor ieder type stimulatie zijn er specifieke vibrators. Meer weten over welk plekje je kunt en/of wilt stimuleren? Hier de uitleg.

Meer informatie over stimulatie

2. Welke type vibrator past bij jou?


Er zijn heel veel verschillende type vibrators. Welke? Er zijn clitoris vibrators, staafvibrators, anaal vibrators, design vibrators, realistische vibrators, tarzan vibrators, g-spot vibrators, vibrators met afstandsbediening en natuurlijk de stimulators. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Dan is dit exact de informatie die je nodig hebt. Hier vind je een uitleg van alle type vibrators en waar je ze voor kunt gebruiken. Lees het rustig door en bepaal zelf welke vibrator bij jou past.

Meer informatie over types vibrator

3. Waar moet ik op letten?


Sta je op het punt om (online) een vibrator te kopen? Dan is het goed om toch even op een paar puntjes te letten. Zo is het materiaal belangrijk, niet alle materialen zijn even veilig. Let ook op de vibratie- en trilstanden. Kies je voor een accu of batterijen? Welk formaat past eigenlijk het beste en hoe check je dat? Welke dB produceert de vibrator en waar vind je dat? Je wilt liever niet dat de buren meegenieten, wel? Voor gebruik in bad of onder de douche kies je een waterproof vibrator. Onze tip: lees de productspecificaties aandachtig door en weet wat je koopt! Heb je nog vragen? Lees hier alle informatie over de specificaties van een vibrator.

Meer informatie over specificaties

Vibrator in je nachtkastje?


Je bent écht geen uitzondering op de regel! Wist je dat vibrators de meest verkochte
seksspeeltjes voor vrouwen zijn? Hier de cijfers:

.. 65% Van alle vrouwen heeft een vibrator in huis
.. 35% Gebruikt deze minimaal 2 keer per week
.. 24% Gebruikt de vibrator samen met de partner
Wist je dat?
De eerste (door batterijen aangedreven) vibrator rond 1880 door Weiss werd gemaakt en alleen door doktoren bediend mocht worden?